Новинарски портал за Овча купел и района

Кметът на Овча купел и полицията обсъдиха сигурността на района

323449384_1578443565911421_2848602456749595384_n
209 прегледа. 
Кметът на Овча купел Ангел Стефанов се срещна днес с началника на 6 РПУ – Комисар Пламен Колев и част от неговия екип. Срещата бе по повод зачестилите набези върху автомобилите на гражданите на квартала. На срещата са обсъдени всички актуални въпроси за сигурността в района, включително битовата престъпност и поведението на бежанците в приемателния център в Овча купел.
На страницата си във Фейсбук кметът сподели, че е получил уверение от комисар Колев, че се работи по абослютно всички сигнали.
Обсъдихме създаването на карта на горещите от криминогенна гледна точка места, за които да поискаме от Столична община осигуряване на видеонаблюдение.
Коментирахме и възможността за отваряне на две нови приемни за районни полицаи на комуникативни места, които частично да изпълняват ролята и на контролни пунктове.”, допълни още Стефанов.
Снимка: Фейсбук

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.