Кои квартали остават без вода днес?

Във връзка с извършване на строително-ремонтни работи на ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването днес, 27 април, от 09:00 до 21:00 ча на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

– ж.к. „Люлин“ 3 -бл. 368, бл. 369, бл. 370 и бл. 371
– ж.к. „Люлин“ 4
– ж.к. „Люлин“ 5
– кв. „Филиповци“
– кв. „Суходол“ – карето между ул. „Люлинска“, ул. „2-ри юни“, ул. „Прилеп“ и ул. „Овче поле“, ул. „Суходолска“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Суходолска“ № 171.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:
– ж.к. „Люлин“ 4 – пред 96 СУ „Лев Н. Толстой“
– ж.к. „Люлин“ 5 – пред 97 СУ „Братя Миладинови“
– кв. „Филиповци“ – на площада
– кв. „Суходол“ – на площада.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?