Кошмар! Трамвай затисна и влачи с метри жена в София

Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра. Инцидентът е станал навръх Нова година в района на „Лъвов мост”. 83-годишната пострадала е с фрактури на ръката и извадено рамо.

„Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя приятелка. На прибиране чаках трамвая на спирката. Когато тръгнах да се качвам, вратата се затвори и ръката ми беше притисната. Хората се развикаха, но ватманът продължи. После спря, върна се, видя, че съм на платното, не ме попита как съм. Отнякъде се появиха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая. Едно семейство започна да се кара с шофьора. Обадих се на внука ми и той ме закара в „Пирогов”, където констатираха, че рамото ми е счупено. Имам необходимите документи. Зет ми отиде в депото в „Банишора”, но отказаха да муй покажат кадрите от камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева.

„Не мога да знам защо ватманът не е извикал полиция. Може би е преценил, че жената не е тежко пострадала. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички свидетели да се обърнат към асоциацията ни, за да започне разследване”, заяви Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи в ефира на „Здравей, България”

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?