Новинарски портал за Овча купел и района

Купоните за детска кухня вече и онлайн

resize_carrie_allen_www_carrieallen_com_tOi7x3ySVnE_unsplash
51 прегледа. 

Абонатите на общинските комплекси и районни кухни за детско хранене могат да си купуват купоните за храна онлайн, напомнят от дирекция “Здравеопазване” на Столична община. Това съобщиха от Столица.бг.

Електронната услуга е достъпна за родителите на деца над две години. Комплексите за детско хранене (КДХ) “Витоша”, КДХ “Люлин” и КДХ с Банка за майчина кърма в район “Илинден”, както и районните детски кухни в “Искър”, “Средец”, “Студентски”, “Красно село”, “Слатина и “Младост” осигуряват дневното меню за общо над 5000 деца на възраст от 10 месеца до 3 години.

Платформата за Електронна продажба на купони и управление на храненето в “Комплекс детско хранене“ към Столична община е разработена от „Информационно обслужване“ АД. Чрез нея родителите имат възможност да се регистрират, да заявяват ваучери за храна и да ги платят по електронен път. Закупуването става в удобно за тях време, като абонатите имат възможност да се информират за дневното меню и хранителната стойност на всяко ястие. Подробности за общинските детски кухни, условията за тяхното ползване и пунктовете, от които се предоставя храната за деца до 3-годишна възраст може да намерите в сайта на Столична община.

Снимка: Столица.бг

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.