Купоните за детска кухня вече и онлайн

Абонатите на общинските комплекси и районни кухни за детско хранене могат да си купуват купоните за храна онлайн, напомнят от дирекция „Здравеопазване“ на Столична община. Това съобщиха от Столица.бг.

Електронната услуга е достъпна за родителите на деца над две години. Комплексите за детско хранене (КДХ) „Витоша“, КДХ „Люлин“ и КДХ с Банка за майчина кърма в район „Илинден“, както и районните детски кухни в „Искър“, „Средец“, „Студентски“, „Красно село“, „Слатина и „Младост“ осигуряват дневното меню за общо над 5000 деца на възраст от 10 месеца до 3 години.

Платформата за Електронна продажба на купони и управление на храненето в “Комплекс детско хранене“ към Столична община е разработена от „Информационно обслужване“ АД. Чрез нея родителите имат възможност да се регистрират, да заявяват ваучери за храна и да ги платят по електронен път. Закупуването става в удобно за тях време, като абонатите имат възможност да се информират за дневното меню и хранителната стойност на всяко ястие. Подробности за общинските детски кухни, условията за тяхното ползване и пунктовете, от които се предоставя храната за деца до 3-годишна възраст може да намерите в сайта на Столична община.

Снимка: Столица.бг

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?