Масови ремонти на улиците в Горна Баня

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ремонтни дейности текат на различни места в столичния кв. Горна баня. Изцяло е ремонтирана ул. „Прибойница“, в частта ѝ между ул. „Урал“ и ул. „Ракита“, съобщи кметът на район „Овча Купел“, Ангел Стефанов. В момента се възстановява компрометирана пътна настилка по ул. „Равнище“, където преди това беше извършен ремонт на запушена и пропаднала канавка.

По участъци от улица „Дон“ и ул. „Еделвайс“ е извършено полагане на настилка от инертни материали (фрезован асфалт и битумна емулсия), а в следващите седмици предстоят ремонтни дейности по ул. „Маджарица“ и по ул. „Св. Крал“, където очакваме преди това Софийска вода да отстрани три теча, посочва още  Стефанов.

Той уточни също, че престои и реновиране на тротоара по ул. „Планиница“, от ул. „Христо Стефчов“ до ул. „Урал“, от страната на читалището. „В квартала преобладаващо улиците са с неприложена регулация (частни имоти), а мрежите на инженерната инфраструктура – стари, компрометирани и често изградени в отклонение от проектите. Това, заедно с липсата на канализация, затруднява реализацията на много належащи ремонти. Въпреки това, използваме всякакви възможности за подобряване на инфраструктурата“, допълва районният кмет. По думите му се извършват и частични ремонти по компрометирани тротоарни настилки и на други места в район Овча купел.

Снимки: Фейсбук – профил Ангел Стефанов[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=“3″ images=“17909,17910,17912,17913″][/vc_column][/vc_row]

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?