Новинарски портал за Овча купел и района

Младо момче изчезна в София, издирват го

valentin ivanov
190 прегледа. 

Младо момче изчезна в София. 24-годишният Валентин Иванов е в неизвестност от петък на обяд. Тогава е забелязан в района на Александровска болница.

За изчезването му сподели неговата майка. Тя се притеснява за живота му, тъй като напоследък е бил в депресия и със суицидни мисли.

„Молба за помощ! Синът ми Валентин Иванов на 24 години е в неизвестност от вчера 20.01 около 12.00 ч. Облечен е в тъмно сив анцуг, зелено яке и черни маратонки. Няма телефон в себе си. В момента е силно депресивен и със суицидни мисли. Страхуваме се за живота му! Последно е бил в района на Александровска болница, София. Възможно е да тръгнал към Витоша, но и на всякъде другаде. Все още нямаме информация, че е намерен от полицията. Моля, който го е виждал да звъни на 0887704195 или 112. Благодаря!“, пише Венета Иванчева.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.