Новинарски портал за Овча купел и района

Млад мъж избяга от Александровска болница

valentin ivanov
21 прегледа. 

Млад мъж е избягал от психиатричното отделение на Александровска болница. За случая информира майка му в социалните мрежи. 24-годишният Валентин е от Бургас и страда от депресия и суицидни мисли. Според  близките му има опасност за живота на момчето. Именно за това е настанен в лечебното заведение.

Младежът е в неизвестност от тази сутрин.

„Отново се обръщам с молба за помощ. Валентин отново е в неизвестност от рано тази сутрин 03.02. Беше настанен за лечение в психиатрично отделение на Александровска болница, София, но отказва лечение и е избягал по много рисков начин. Моля Ви за съдействие и споделяне! Благодарение на вас хора със сърца и разбиране го открихме миналия път. Облечен е с тъмен ансунг и черно яке с качулка, телефонът му е изключен“, пише разтревожената жена.

Валентин изчезва за втори път през последните две седмици. Предишният път беше на 20 януари.  Тогава майка му отново използва социалните мрежи, за да се обърне за помощ и да го намери.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.