Новинарски портал за Овча купел и района

МОН предложи дати за допълнителните матури

0000563339-article2
29 прегледа. 

График на допълнителните матури по желание предлага Министерството на образованието и науката (МОН). За това съобщиха от Dnes.bg. Държавните зрелостни изпити ще се проведат в периода от 26 до 31 май, като за обществено обсъждане е публикуван проект на заповед с точните дати и начални часове.

Предложението на МОН е допълнителните матури по предметите от общообразователната подготовка да започват от 8:30 ч., а тези от профилираната – от 14:00 ч.

Първите държавни зрелостни изпит по желание, които ще се проведат на 26 май, са по философия и география и икономика – общообразователна подготовка. Следобед са английски език, биология и здравно образование, френски език, философия и изобразително изкуство – профилирана подготовка.

Пълния график можете да видите тук.

Снимка: МОН

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.