Най-после: Започва ремонтът на ул.“Народно хоро“

„Следващата седмица започва дългоочакваният ремонт на улица „Народно хоро“ в столичния район „Овча купел“, съобщи кметът Ангел Стефанов на страницата си във Фейсбук.

През първия етап от ремонта ще бъде затворен участъкът между улиците „Иван Радоев“ и „Буземска“, където ще бъде изграден водопровод и канал. Очаква се този етап от ремонта да прилючи през м. юли т.г. и в следващия етап да се затвори отсечката между ул. Буземска и бул. Овча купел. В последния етап ще бъде затворен участъкът между „Иван Радоев“ и „Монтевидео“.

Предвижда се реконструкция на участък от около 1350 м. Освен пътна настилка, проектът предвижда нови тротоари и енергоспестяващо улично осветление. Строителят е поел ангажимент да направи възможно улиците Буземска и Иван Радоев да бъдат проходими по време на целия ремонт, съобщи Ангел Стефанов. Ако не възникнат сериозни проблеми с мрежите на експлоатационните дружества и климатичните условия, целият ремонт трябва да приключи до края на август, отбеляза още районният кмет.

Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?