Нови бордщри на ул. „Народно хоро“

Подменят счупените бордюри на ул. „Народно хоро“ в „Овча купел“. Това стана ясно от публикация в групата на квартала във Фейсбук.

Въпреки обновлението, все още улицата продължава да се ремонтира, а самият ремонт не изглежда никак добре.

Ето и някои от коментарите от гражданите на квартала:

Кристиян Михайлов: „Тая улица „Народно хоро“ излезе проект по-голям и тегав от тунела „Железница“.

Елеонита Мирчева: „Освен , че е бавен ремонта,качеството е под всякаква критика. И незнам, няма ли качествен контрол да проверява как се работи и колко безхаберно и безотговорно се отнасят с работата си и , ако така мислят да продължават, да я махнат тази фирма. Да се намери някой, който ще работи съвестно.“

„а ще има ли още един пласт асфалт или това е финала?!? улицата вече е пропаднала на места, шахтите по ОГРОМНИТЕ тротоари стърчат три пръста, за да ти е по-лесно да се спънеш в тях, кабели навсякъде висят, шахти отворени …“, споделя К.Б.

„Аз по-добре изглеждащ резултат от ремонт на улица не бях виждал, то новаторство, то класа, то е поглед в бъдещето, Японски пиниз улица. Тротоарите – космос, бурдюрите – лукс, влизането от преките – возията направо, като по вода….“, саркастично отговаря Димитър Попов.

Истината е, че ремонтът отнема прекалено много време, видимо не само нещата не отиват на добре, а самата улица остава на кръпки.

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?