Новинарски портал за Овча купел и района

Петков и Василев: Коалиция с ДПС и ГЕРБ няма да бъде направена

Петков, Василев
98 прегледа. 

„Коалиция с ДПС и ГЕРБ няма да бъде направена. Ще си изпълним това обещание. Ние като политици ще бъдем като хората, които като обещаят нещо го правят“. Това обяви експремиерът и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в първи си коментар за резултатите от изборите.

Асен Василев пък допълни, че е даден ясен мандат на ГЕРБ и ДПС да направят коалиция и да управляват страната. „Ние ще се борим за България да бъде европейска държава със социален бюджет“, обяви Василев.

Той прогнозира, че ни чака не лека зима и пожела успех за сформиране на правителство на ГЕРБ. „Ако ние нямаме стабилно правителство всички ще страдаме, независимо кой за кого е гласувал. Ние не сме съгласни как управляваха държавата, но българските граждани се произнесоха“, каза Василев.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.