Новинарски портал за Овча купел и района

Повдигнаха обвинение на жената, убила приятеля си с нож

pexels-ekaterina-bolovtsova-6077326
66 прегледа. 

40-годишна жена е привлечена в качеството на обвиняема за умишлено убийство, съобщиха от Софийска градска прокуратура. Постановено е тя да бъде задържана за срок до 72 часа. Досъдебното производство е образувано на 22.02.2023 г. и се води от СДВР под ръководството и надзора на СГП. Производството е образувано в условията на неотложност, а като първо действие по разследването е извършено освидетелстване на обвиняемата. Според събраните в началния етап на разследването доказателства на 21.02.2023 г., в гр. София, ж. к. „Овча купел“, обвиняемата умишлено умъртвила 51-годишния мъж, с когото живеела на семейни начала. Тя го наръгала с нож в областта на гърдите, вследствие на което настъпила смъртта на пострадалия.

Предстои прокуратурата да внесе искане в Софийски градски съд за вземане спрямо обвиняемата на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.