Показно убийство на известен нотариус в Горна баня

Мъж е застрелян по-рано тази вечер в софийският квартал „Горна баня“. Жертвата е Мартин Божанов – Нотарисуа. Най-вероятно става въпрос за показно убийство. Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер в комплекс „Глория палас“, който се намира между столичния квартал „Горна баня“ и Околовръстен път на София. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то районно.
Предполага се, че дейността на Мартин като нотариус е причината за убийството. Той бил заподозрян за различни измами. Това е трето убийство в София от началото на годината, предаде „24 часа“.
Достъпът до комплекса в момента е ограничен. Изпратените на място полицейски екипи проверяват всички влизащи и излизащи. В същото време разследващи преглеждат видеозаписи при охранителите на комплекса.
На мястото на престъплението пристигнаха главният секретар на МВР Живко Коцев, заместник-градският прокурор на София Иво Илиев и градският прокурорИлияна Кирилова.

Илиев заяви, че ще бъде започнато досъдебно производство за убийство.

„Този човек е бил в годините интересен по делото „Крашевски“, в СГП има подадени сигнали за заплаха за магистрати, по делото се разпитват свидетели. Работи се и за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати за отправени заплахи към тях. Нямаме заподозрени“, посочи Кирилова.

Живко Коцев уточни, че разследването е в начален етап и се установяват очевидци.

Снимка: dariknews.bg

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?