Постановка или не – Стефанов се срещна с граждани на Овча купел

Кметът на Овча купел Ангел Стефанов се срещна с граждани на района в петък. Това стана ясно от поредния пост на страницата му във Фейсбук.
„В поредния приемен ден, днес, с хората, които дойдоха, обсъдихме организацията на движението и паркирането на по ул. „Франк Лойд Райт“ до бл. 40, самоинициатива на местната общност за засаждане на дръвчета по ул. „763“ и ул. „Централна“, проблеми с шума и бежанците около новите блокове по ул. „Монтевидео“, началото на учебната година в детска градина „Пламъче“ в Суходол и други по-индивидуални въпроси“, гордо обяви Стефанов.
В някои случаи в срещите с граждани се включват и хора от екипа ми, за да можем по-бързо и адекватно да влезем в детайлите. Всеки, който желае, може да се запише за приемен час. Постоянно приемам граждани, защото за мен това е много важна част от работата ми“, допълни още той.
Веднага под поста се появи коментар със съмнението, че тези срещи са постановка. Все пак самият Стефанов сподели миналата седмица, че никой не е откликнал на поканата му за разговор след скандалните разкрития на „Биволъ“. Кметът дори организира поход в планината през уикенда, който обаче не беше удостоен с особено внимание.
Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?