Новинарски портал за Овча купел и района

Потрошиха къщата на арестувания за гавра с куче в Шесто РПУ

Къща насилник кучета
394 прегледа. 

Неизвестни са потрошили къщата на 37-годишния Захари Шулев, който беше арестуван за гаврата с кучето Мечо в столичния квартал “Карпузица”, съобщи “Телеграф”. Счупени са прозорците на сградата, оградата е изкъртена, а фасадата е залята с яйца и боклуци.

Изкъртена е и част от асмата пред входа на жилището на Шулев. Граждани са блокирали и гаража му с  контейнер за смет. Вратите на имота му са изписани с нецензурни надписи.

Шулев е с повдигнато обвинение за престъпление по чл. 325б, ал. 2, т. 2, вр. с ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“  от 1 до 3 години и глоба от 2000 до 5000 лева. В ареста е с прокурорско разпореждане до 72 часа , а от прокуратурата се очаква да поискат от Софийския районен съд и постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Снимка: Телеграф

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.