Новинарски портал за Овча купел и района

Потрошиха трамвай в София

tramvay
82 прегледа. 
Поредно посегателство над трамвай в София. Счупено е стъкло на мотриса, която се е движила по линия 20. По чудо инцидентът се разминал без жертви и пострадали.
Екшънът се разразил в понеделник преди обяд в района на парка “Заимов”. Според пътниците някой е стрелял с пистолет по трамвая, но според началника на депо “Искър” инж. Николай Коритаров някой е замерил машината с неизвестен към този момент предмет.

„Инцидентът се случва в понеделник преди обед до парка „Заимов. Неизвестен извършител хвърля предмет и счупва стъклото на мотрисата на трамвая. За съжаление подобни инциденти зачестяват”, разказа пред Нова тв инж. Коритаров.

По думите му в трамвая по това време не е имало много пътници. „Ватманът е проверил състоянието им. След това е сигнализирал ЦГМ, оттам са уведомили службите. Трамваят е свалил пътниците на първата възможна спирка и е прибран за депо”, посочи той.

Инж. Коритаров подчерта, че такива инциденти не са рядкост в столицата. Извършителите често остават неустановени, а от ЦГМ могат единствено да уведомят за случилото се, да сменят стъклото на мотрисата и да разчитат на самосъзнанието на гражданите.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.