Проектът за Околовръстен път – трета среща с гражданите за обсъждане

Трета среща с гражданите на Княжево, Павлово, Овча купел, Горна баня, Суходол и  Малинова долина – Запад се проведе на 20.04.23 г. Организатор на срещите е Сдружение в обществена полза „За Княжево“, а тяхната цел е запознаване на гражданите с цялостния идеен проект „Столичен околовръстен път в отсечката от бул.“България”до пътен възел при АМ “Люлин”-сега“Струма”. Проектът е изработен от “Институт за градско планиране” АД с ръководител арх. Петър Диков, който участва на всяка една среща.
„На срещите бяха обяснени целите и идеите , философията и съществените разлики, като алтернативен проект на СО. Беше отговорено на редица въпроси, проведоха се дискусии ! Обсъждаха се предложения и се набелязаха някои възможни корекции, които ще бъдат направени в проекта.
След нанасяне на корекциите , имаме желание и готовност да проведем нова среща с вас , за което ще ви информираме допълнително за времето и мястото, като планираме това да се случи след 6 май 2023 г.“, съобщиха на страницата на Сдтужението.
Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?