Новинарски портал за Овча купел и района

Седмокласник влезе в час с газов пистолет

газов пистолет
114 прегледа. 

Седмокласник е успял да влезе в училище с газов пистолет. Това твърдят родители на ученици в столичното 60-о училище “Св. Св. Кирил и Методий”, което се намира в квартал “Бенковски”. Те допълват, че по-късно оръжието е изчезнало от раницата на момчето и заплашиха, че няма да пускат децата си в клас.

Сигнал за случилото се е  подала Маги Тодорова, която е майка на седмокласничка. Твърди, че в петък съученикът й е размахал пистолета в междучасието, предаде Нова тв.

Директорът на учебното заведение Илияна Кръстева заяви, че децата от класа са потвърдили пред нея за случката. Тя, от своя страна, веднага е уведомила родителите на момчето. Бащата заявил, че не знае за провинението на сина си и че пистолетът стоял заключен в каса.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.