Новинарски портал за Овча купел и района

СКАНДАЛНО: Полицайката Симона била в джипа на Семерджиев

745-425-georgi-semerdzhiev-simona-radeva
100 прегледа. 

Полицайката Симона Радева се оказа, че все пак е била в джипа на Георги Семерджиев 4 часа преди катастрофата при която загинаха две млади момичета до хотел „Хемус“ в София.

Уволнената от Министерство на вътрешните работи полицайка се е возила в „Ауди Q7” заедно с брокерката Магдалена Иванова, която направи скандалните разкрития пред Софийския градски съд и подробно описа ситуацията от юли миналата година. Тя си спомни, че били двете със Симона Радева в колата на Семерджиев. Това било към 18:30 часа. Докато чакали в задръстване, Семерджиев решил да изпревари всички коли. Тръгнал внезапно, само че закачил друга кола, описа Иванова.

„Нашата кола удари другата. Разбра се че има удар, само че не спряхме да проверим. Караше Семерджиев. Той разбра след това за удара. Познаваме се от доста години, имаме общи познати. Познавам и Симона Радева. През цялото време бяхме тримата и тя беше в колата. Не знаех какво работи Симона. Тя не и слизала от колата по време на огледите“, свидетелства брокерката.

Младата Яница Стефанова, която дойде със скандално напомпани джуки в съдебната зала също свидетелства, че Симона Радава всеки ден е била в компанията на Семерджиев. Тя обясни, че двамата били изключително близки приятели и имали освен лични и бизнес отношения. Яница се срещала със Семерджиев на автомивката му. Возила се в джипа му му. Призна още, че се срещала със Симона и двете излизали по заведения и се напивали, пише “Телеграф”.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.