Скандалът „Италианския лицей в Горна баня“ продължава

Скандалът с Италианския лицей в Горна баня се развива с пълна сила. След като на 06 април т.г.се проведе конкурс за директор на НУКК, бившата директорка Величка Велянова успя все пак „да запази“ присъствието си на позицията, като помогна на своето протеже Иван Капурдов – най-слабо подготвения и зле представил се от тримата явили се кандидати да спечели. Видеозаписите от конкурса бяха скрити, членове на „Изборната комисия“ бяха неправомерно подменени, а нейния състав, в противоречие със закона, беше предварително оповестен в медиите. И на децата в детската градина на Италианския лицей им стана ясно, че „конкурсът“ е манипулиран и опорочен и че фаворитът на Велянова не става за директор, сочат от медия Cross.bg

Междувременно излезе и едно доста обстойно интервю на един от участниците в „конкурса“, Александър Чакмаков, в което той направи „ужасяващи разкрития пред БЛИЦ“ за скандалния конкурс.

„При всичките тези обстоятелства, единствено правилното решение е Иван Капурдов сам да се откаже от несправедливо отреденото му първо място на конкурса, ако разбира се има чувство за морал и достойнство и успее да се еманципира от властната Величка Велянова, за която важи единствено максимата на Нерон „след мен и потоп!“, заключиха от медията.

Снимка: Cross.bg

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?