Скоро в Суходол за първи път ще има яслена група

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

„Текат последни довършителни дейности по пристройката и надстройката на Детска градина Пламъче в Суходол. Разширението включва физкултурен салон, кухня и помещения за 3 нови групи, включително една яслена. Така в Суходол за първи път ще има яслена група.“ Това сподели кметът Ангел Стефанов днес в профила си във Фейсбук.
„През настоящата седмица децата се завърнаха в сградата, след като през зимния сезон бяха подслонени в свободни помещения на 149 СУ, с оглед безопасност и комфорт.
В следващите седмици ще внесем документацията за издаване на разрешение за ползване. Новите групи ще бъдат пуснати в електроната система за майското класиране“, отбеляза Стефанов.
„Продължава работата и по детските градини в Горна баня и преустройството на бившия дом „Дъга“ за общо 13 нови групи. Строителните работи там се очаква да приключат през летните месеци на настоящата година“, каза още той.
Снимки: Фейсбук

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=“3″ images=“19778,19773,19775,19774,19776,19777″][/vc_column][/vc_row]

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?