Стефанов се срещна с избирателите в Горна баня

Трета среща на настоящия кмет и кандидат кмет на район „Овча купел“ Ангел Стефанов се проведе снощи в парка в Горна баня.
Ето какво сподели Стефанов на страницата си във Фейсбук относно срещата:
„Горна баня е прекрасен квартал, чиито основни проблеми години наред са неглижирани от Столична община. Преди 3 години общината не успя да защити европейско финансиране за големия проект за канализацията на Горна баня. Банята в квартала отпадна от проекта за финансиране, а основни улици като „Николай Хрелков“ и „Обзор“ не влязоха в капиталовата програма на Столична община през последния мандат.
Въпреки успешното справяне на районната администрация с локални проблеми, произтичащи от липсата на канализация, ремонтирането на улици като „Прибойница“, „Тихи кът“, част от „Еделвайс“ и „Дъга“ и други, пускането на довеждащ транспорт до метростанциите, реновирането на някои от тротоарите в центъра, остават много задачи за следващия мандат.
Поне проблемът с местата в детските градини в Горна баня ще бъде решен скоро. Пред завършване са две нови сгради на детски градини. Те ще имат 13 групи и ще отворят места за над 300 деца.“
Следващите срещи на кмета с избирателите ще бъдат, както следва:
9.10 (понеделник) – 18:00 ч. – Овча купел старата част, на площадката на ул. „Боряна“ и ул. „Народен герой“
11.10 (сряда) – 18:00 ч. – кв. Суходол, пред читалището
14.10 (събота) – 16:30 ч. – с. Мало Бучино, на обръщалото на автобус 56
Снимка: Фесйбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?