Столична библиотека филиал „Овча купел“ стана на 1 година

С ден на книгата и четенето район Овча купел отбеляза първият рожден ден на Столична библиотека – филиал „Овча купел“. На събитието присъства и кметът на района Ангел Стефанов, който не пропусна да отбележи събитието в страницата си във Фейсбук.
Радвам се, че големите съвременни български автори Теодора Димова, Алек Попов, Калин Терзийски, Петър Чухов присъстваха и четоха откъси от свои произведения, поговориха с хората от квартала, споделиха спомени и впечатления.“, сподели той.
„Благодаря и на госпожа Юлия Цинзова, която с неизчерпаемата си енергия е основен виновник и за сбъдването на този филиал и за днешния празник!
Мили библиотекари, желая Ви още много читатели – от малки, любопитни деца до любознателни възрастни, от весели ученици до сериозни изследователи от всички сфери на познанието.
Щастлив съм да науча, че благодарение на усилията ви новите читатели само за последната седмица за филиала са се увеличили с 200 души! Поздравления! Нека книгата остане завинаги наш добър и верен приятел, нека всеки читател открие при Вас своя свят на чудеса, приятелство и пътешествие.
Желая на всички здраве, стремеж към познанието, мъдрост и любов към библиотеките и книгите.“, каза още Стефанов.
Снимка: Фейсбук

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?