Новинарски портал за Овча купел и района

Такова паркиране софиянци не помнят! (СНИМКА)

745-425-parking
144 прегледа. 

Столичани дълго ще помнят това, което направи един шофьор с колата си в района на Бизнес парка. Той успя да натика возилото си в храстите, които разделят пътните платна на булевард „Александър Малинов“, видя ОВЧА КУПЕЛ ИНФО.

Как точно е успял да паркира така остава пълна мистерия. Започнаха предположения, че автомобилът му е бил засечен или е имало някакъв друг пътен инцидент, а може би е изгубил контрол над колата.

В спора какво точно се е случило се включи и мъж, който твърди, че бил свидетел на случката. По думите му шофьорът е бил в не дотам адекватно състояние минути след паркирането.

„Минах покрай него, явно минути след като беше паркирал. Седи в колата един такъв смотан, гледа като преял, и не знае къде се намира“, разказва мъжът.

Столичани пък отбелязаха, че мъжът явно е решил, че това е паркинг, тъй като в чемшира има знак, който изрично показва, че такъв има на точно това място.

„Не виждате ли, че там има знак, че има паркинг? Храстът не е на мястото си, в нарушение е“, пошегува се Десислава Йорданова.

А други се надяват в този момент по тротоара да не са минавали хора.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.