Такова паркиране софиянци не помнят! (СНИМКА)

Столичани дълго ще помнят това, което направи един шофьор с колата си в района на Бизнес парка. Той успя да натика возилото си в храстите, които разделят пътните платна на булевард „Александър Малинов“, видя ОВЧА КУПЕЛ ИНФО.

Как точно е успял да паркира така остава пълна мистерия. Започнаха предположения, че автомобилът му е бил засечен или е имало някакъв друг пътен инцидент, а може би е изгубил контрол над колата.

В спора какво точно се е случило се включи и мъж, който твърди, че бил свидетел на случката. По думите му шофьорът е бил в не дотам адекватно състояние минути след паркирането.

„Минах покрай него, явно минути след като беше паркирал. Седи в колата един такъв смотан, гледа като преял, и не знае къде се намира“, разказва мъжът.

Столичани пък отбелязаха, че мъжът явно е решил, че това е паркинг, тъй като в чемшира има знак, който изрично показва, че такъв има на точно това място.

„Не виждате ли, че там има знак, че има паркинг? Храстът не е на мястото си, в нарушение е“, пошегува се Десислава Йорданова.

А други се надяват в този момент по тротоара да не са минавали хора.

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?