Новинарски портал за Овча купел и района

ВНИМАНИЕ! Тийнейджъри гърмят в “Горна баня”

pistol-g2a3f95bbc_1920
756 прегледа. 

Тийнейджъри стреляха по по-малки от тях деца в двора на 53 ОУ в столичния квартал “Горна баня”. Стрелбата се разразила в ранния следобед във вторник.

Малчуганите са спортували кротко и изневиделица са дошли петима младежи на видима възраст 13-15 години. Двама от тях били с пистолети с пластмасови сачми и започнали да стрелят по спортуващите и момиченцата около тях. Изпразнили са 10 пълнителя.

Пострадалите разказали, че изпитват адски болки. Някои от тях имат синини, спукани капиляри. Едно от момичетата е с окървавено коляно. Другите са обстрелвани директно в лицето, като сачмите са попаднали в близост до очите. По чудо никой не е останал без око.

“Молим родителите на въпросните тийнеджъри да вземат мерки срещу агресията на децата си, докато не е станал сериозен инцидент и за да не се налага мерки да взимат родителите на пострадалите деца”, отправят апел жители на квартала.

Източник: https://www.facebook.com/groups/53535024235/permalink/10161092369364236/

 

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.