Новинарски портал за Овча купел и района

ВНИМАНИЕ: Крадци бродят в „Горна баня“ и „Овча купел“

kradec
931 прегледа. 

Крадец броди необезспокоявано в столичния квартал „Горна баня“. За това алармираха местни жители.

Преди няколко дни той е успял да отвори верандата на къща на улица „Равнище“. Преди това е разбил порталната врата на сградата.

“Алармата се включи и го прогони, но да си знаете. От камерите се вижда, че светлината не го притеснява особено, защото навсякъде свети като ден в двора. СОТ161 дойдоха малко по-бавно от обичайно. Може и другаде да са били задействани подобни аларми”, разказва потърпевшия.

Той се обърна и към крадеца, като заяви, че пари и други скъпоценности вече не пази вкъщи. Решението е взел след обир преди около 4 години.

“За съжаление апашите са се активирали преди празниците навсякъде. Пазете се и в голямото магазини се краде при най- малкото разсейване. На “Монтевидео” една жена е блъсната от апаш с цел кражба на дамската чанта. А при вас добре е че имате аларма и камери!”, разказа Люси Димова.

Още новини от региона

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.