Pulse отварят нов модерен център в Овча купел

Pulse – водещ лидер в сферата на спорта и здравето, придоби чрез покупко-продажба от Лидл България, терен от 9,8 дка на централно място на главния булевард „Президент Линкълн“, съобщи Blitz. Компанията продължава своето развитие с пореден мащабен проект между едни от най-модерните и бързо развиващи се квартали – Овча Купел и Красна Поляна.

Очаква се новият комплекс да отвори врати през 2025 г. Проектът предвижда изграждането на най-големия клуб от веригата – 5 етажна сграда с обща площ от 6500 кв.м. Новият клуб ще допринесе за развитието на района предлагайки на жителите на кв. Овча Кучел и околните най-висококачествена услуга за спорт и релакс.

Комплексът ще бъде с паркинг с капацитет над 400 места,  с огромен басейн и луксозен СПА център със зони за релакс от най-високо ниво – без аналог в района.

Клиентите ще могат да се възползват от големия капацитет на всички познати зони във фитнеса – иновативна и просторна CrossRX зала, мултифункционална зона с модерни уреди, силова зона за развитие на мускулна маса и сила, както и просторни зали за групови тренировки.  Зоната ще бъде оборудвана с уреди от най-висок клас, осигуряващи ефективна и комфортна тренировка за поддържане на отлична физическа форма.

„Общата инвестиция възлиза на 14 милиона лева, което е ясно доказателство за ангажираността и амбицията на Pulse да предложи най-добрите условия за своите клиенти“, заяви основателят на Pulse Паскал Дойчев.

Снимка: Blitz

Овча купел-инфо е платформа, чиято цел е да представя всичко, което се случва на територията на нашия квартал.

Какво ни провокира да създадем Гласът на Овча купел?